Ja na konkursu za Telenor saradnike za testiranje uredjaje

Početkom februara Telenor Srbija objavio je javni konkurs za saradnike za test uredjaje. Konkurs je zahtevao da se napravio video snimak (kao video blog) sa predstavljanjem nekog mobilnog uredjaja.

Nikada nisam imao želje da se snimam jer znam da za to nemam dara a ni glasa ni stasa za tako nešto :), medjutim ovog puta sam hteo da se oprobam. Moram da napomenem da nisam imao ni opremu a ni iskustva sa montažom video priloga pa sam umalo i odustao zbog toga. Ipak sam napravio svoj prvi snimak i poslao ga.

Prošao prvi krug i dobio na testiranje uredjaj Samsung Galaxy Tab gt p1000, uredjaj sam dobio ali po meni jako malo vremena sam imao za njegovo testiranje, ali svakako razumem ipak je nas dvadeset trebalo da pripremi svoje snimke. Uradio sam predstavljanje ovog uredjaja ali priznajem ni sam nisam bio zadovoljan uradjenim i mislim da zasluženo nisam prošao dalje. Moje predstavljanje možete videti ispod.

 

Spisak osoba koje su po meni apsolutno zasluženo dobili mogućnost da potpišu sa Telenor honorarne ugovore možete pogledati na zvaničnoj Telenorovoj prezentaciji. Meni ostaje da čestitam pobednicima i da im poželim puno uspeha u daljem radu, a ja se pripremam za sledeću ponudu :).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.