4x više posetioca zbog jednog teksta

google-analytics

E trgovina u Srbiji ima potencijal – zar ovo ne zvuči kao naslov iz nekih novina ili nekih drugih medija. Upravo zahvaljujući tekstu o ‚‚pravoj internet kupovini‚‚ ovaj blog je dobio četri puta više posetioca.

U predhodnom tekstu hteo sam da prenesem svoje utiske o kupovini na Aliexpress-u u nadi da će taj tekst nekom pomoći i da će naterati ljude da razmišljaju o kupovini robe putem interneta.

Dogodilo se za mene ne očekivano, to je najčitaniji tekst na mom blogu, da je tekst sa najviše komentara (više ima komentara nego svi tekstovi objavljeni na ovom blogu u poslednjih 7 godina koliko blog postoji). Zanimljivo što ovaj tekst nije toliko šerovan ili retvitovan što verovatno govori i to da nije tekst koji je imao par dana veliku posetu i  kraj, već gotovo 4 meseca zbog njega blog sada ima od 150 do 230 posetioca svakog dana (ranije je bilo oko 50 posetioca u proseku). Jednim tekstom da se 3-4 puta poveća poseta blogu zvuči zanimljivo, a iz analitike može da se zaključi da je on krivac za to.
Sve ovo govori da su ljudi ‚‚gladni‚‚ e-trgovine, i da žele da kupuju online jednino je problem što kod nas ne postoji dovoljna broj online prodavnica, tako da bi valjalo o tome razmišlati.

3 мишљења на „4x više posetioca zbog jednog teksta“

  1. Ja sam imao tu situaciju za tu gomilu fraca u stilu kako skinuti mp3 pesmu sa You tube. Dešava se, sad bi bila tvoja obaveza da napišeš još koji tekst na sličnu tematiku, jer je to ono što zanima posetioce tvog bloga.

    Mada i to zavisi da li ti blog služi da se izduvaš ili si ga pravio da bi komunicirao sa posetiocima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.