BiZbuZZ 2011 se bliži

Ostalo je manje od mesec dana tačnije od 2-4 novembra (tri dana) šesta po redu konferencija o Internet poslovanju. Tema ovogodišnje konferencije u Nišu Mobilni sadržaji, marketing i poslovanje. Prošle godine imao sam to zadovoljstvo da prisustvujem ali nazalost samo jedan dan ove godine nadam se da ću imati više sreće da ostanem sva tri dana.

Iz press najave ….

bizbuzz 2011

Ovogodišnja, 6. konferencija, je pokazatelj istrajnosti i vere u naporan rad i zalaganje na razvoju regionalnog Internet tržišta. Sa druge strane, spremno odgovaramo na sve veći broj  učesnika, ogromnu medijsku pažnju i visoko profesionalni pristup svakom segmenutu organizacije.

Ovogodišnja tema: Mobilni sadržaji i poslovanje

Tržište mobilnih telefona beleži ubrzan rast, zahvaljujući povećanju broja pametnih telefona, širenjem ponude aplikacija za mobilne platforme, ali i sve povoljnijim cenovnim ponudama proizvođača.

Od ove industrije, u smislu poslovnog korišćenja i razvoja, u 2011. godini se očekuje pravi industrijski i korisnički bum. Tako će, u svetlu biznisa, mobilni telefoni posati neizostavni faktor za planiranje nastupa na globalnoj mreži i analizu potencijala tržišta.

Tržišno planiranje i poslovanje danas računa na sve prednosti koje donosi upotreba mobilnih telefona: mobilni marketing, integrisane društvene mreže, lokacijski servisi i mSites – sajtovi za mobilne telefone i eCommerce, sve to postaje ABC platforme za poslovno planiranje na Internetu.

Ovogodišnji biZbuZZ biće održan u periodu od 2 – 4. Novembra u hotelu „Tami Residence“ u Nišu.

Ono što bi ja dodao da je počela registracija na linku možete na vreme obezbediti svoje mesto na ovoj fantastičnoj konferenciji. Takodje bi naglasio da ukoliko je neko za basket slobodan sam, ako nekom potreban još jedan igrač računajte na mene :).  Po meni ovo je još jedan odličan + za ovu konferenciju.

Pa vidimo se od 2 novembra u Niš.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.