HTC Desire HD HTC Desire Z … da li su ovo samo želje :)

Početkom oktobra 2010 godine HTC (High Tech Computer) je predstavio i u Srbiji dva nova modela koja bi po nekim pisanjima na internetu trebalo do kraja oktobra 2010 godine da se nadju u ponudi mobilnih operatera, pre svega HTC Desire HD da se nadje u ponudi Telenora dok HTC Desire Z kod VIP mobile. HTC Desire već dugo vlada na tržištu kao jako kvalitetan i dobar telefon (za mene je nažalost još uvek samo ‚‚želja‚‚) u Srbiji je u ponudi i kod Telenora i kod VIP-a ma da je cena još uvek za ovaj telefon visoka, nadajmo se da će sa pojavom novih modela i cena starijeg brata nesto pasti prestaće da bude samo ‚‚želja‚‚.

Inače što se tiče novih HTC Desire HD i HTC Desite Z telefona evo neke od novosti koje donose.

HTC Desire HD prikazuje odličan multimedijalni sadržaj sa svojim LCD ekranom od 4,3 inča i Dolby Mobile i SRS virtuelnim zvukom, i prvi je koji sadrži novi Qualcomm 8255 Snapdragon procesor od 1GHz. HTC Desire HD omogućava 720p HD video zapis i uključuje kameru od 8 megapiksela sa dva blica. Nadovezujući se na dizajnersko nasleđe HTC Legend-a, HTC Desire HD je napravljen od čvrstog aluminijuma i odiše kvalitetom i snagom, po kojima je HTC postao poznat. Uključuje i novi HTC Fast Boot, koji omogućava brzo obavljanje poziva, ili proveru e-maila. Radi pod sistemom Android 2.2 (Froyo), više detalja o specifijaciji telefona možete naći na zvaničnom sajtu proizvodjača.

HTC Desire Z  za ljude koji su stalno u pokretu, HTC Desire Z omogućava da se brzo i lako povežu sa prijateljima na Facebook-u i Twitter-u, ili sa kolegama i klijentima na poslu. HTC Desire Z poseduje jedinstvene ‘pop hinge’ funkcije koje otkrivaju QWERTY tastaturu za brzo i lako kucanje. Veličina ekrana e nešto manja i iznosi 3,7 inča. Tastatura HTC Desire Z uređaja takođe sadrži različite prečice i dva prilagodljiva tastera, koji omogućavaju momentalni pristup uobičajenim funkcijama, bez otvaranja menija. HTC Desire Z omogućava i 720p HD video zapis i poseduje kameru od 5 megapiksela sa automatskim blicem. To je prvi telefon koji koristi novi 800MHz Qualcom 7230 procesor koji poboljšava performanse i trajanje baterije i takođe uključuje HTC Fast Boot. Radi takodje na sistemu Android 2.2 (Froyo), više detalja o specifijaciji telefona možete naći na zvaničnom sajtu proizvodjača.

Zajednička novina za oba modela je i HTCSense.com, to je zapravo novi servis koji lansira HTC.

Sa novom uslugom HTCSense.com, ljudi mogu jednostavno da upravljaju svojim korišćenjem mobilnog telefona preko HTC telefona ili računara. Na primer, korisnici mogu lako da lociraju nestali telefon, uključivanjem glasnog zvonjenja, čak i ako je zvono utišano, ili pronalaženjem njegove lokacije na mapi. Ukoliko je telefon izgubljen ili ukraden, korisnik može daljinski da zaključa telefon, preusmeri pozive i poruke na drugi telefon, pošalje poruku kako bi organizovao vraćanje telefona, čak i daljinski obriše sav lični sadržaj sa svog telefona. HTCSense.com olakšava podešavanje novih HTC telefona kao i pristup arhivi sadržaja mobilnog uređaja, kao što su kontakti, i istorija poruka i poziva, preko pretraživača računara. Korisnici takođe mogu da prilagode svoje mobilne telefone ekskluzivnim HTC sadržajima kao što su pozadine, HTC scene, zvuci ili dodaci. Trebalo bi i korisnicima HTC Desire da se omogući ovaj servis.

Preostaje mi samo nada da želja (ili ti Desire) dodje što pre do mene :).

Једно мишљење на „HTC Desire HD HTC Desire Z … da li su ovo samo želje :)“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.