HTC Desire HD u Telenoru Srbija

Došao je i dan kada se HTC-ov Desire može pohvaliti naslednikom, naslednik ili dopuna kako ko voli da kaže čuvenog modela je stigao i u Srbiju zahvaljujući kompaniji Telenor koja je u svojoj ponudi stavila i HTC Desire HD pogledaj na njihovom sajtu. Krajem oktobra sam na ovom blogu već pisao o ovim modelima i da ih očekujemo u i Srbiji zahvaljujući Telenoru ova obećanja su se i ostvarila.

htc desire hd

Na moju veliku žalost cene starijeg brata HTC Desire nije ništa manja nego što je bila ranije tako da su ovi modeli još uvek samo moje želje, ali nadam se da će doći dan kada će biti u mojim rukama :). Cene novog HTC Desire HD idu sa paketom Prenesi Plus 1GB 34.990 dinara,  ili Prenesi Plus 2GB 21.540 dinara na dvogodišnju ugovornu obavezu. Odabrao ove pakete iz razloga jer HTC Desire modele kao i druge sa android sistemima bez pristup internetu, mislim da zaista nema smisla a ovi paketi upravo pružaju i dosta besplatnog mesečnog protoka.

O nekim karakteristikama ovog novog HTC Desire HD neću nešto puno pisati možete pogledati na Telenorovom sajtu. Neke od razlike ova dva modela su ekran veličine 4,3 inča u odnosu na starijeg brata gde je ekran bio 3,7 inča, veća rezolucija kamere 8 MP, interna memorija od 1,5 GB, operativni sistem Android v2.2 (Froyo), Wi-Fi 802.11 b/g/n (HTC Desire nije imao mogućnost za n standard mreže) ovo su samo neka od unapredjenja koja ovaj novi model poseduje malo li ih je :).

2 мишљења на „HTC Desire HD u Telenoru Srbija“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.