O autoru

maric-dragan

… živim u Vitoševcu (malo seoce nadomak Kruševca, Paraćina za detaljiste) formalno u Evropi. Završio Višu školu za industrijski menadžment u Kruševcu 2004 godine kao i Visoku školu elektrotehnike i računarstva u Beogradu 2010 godine na smeru elektronsko poslovanje.

Od 1997 godine počinjem da se zanimam za računarsku tehniku i to još uvek traje, 1999 godine počinje moje prvo krstarenje webom naravno sa fantastičnim modemskim pristupom (za mlade to je ono u računaru što škripi, ako su Vam pričali o tome), i od tada pratim (ili se bar trudim da ispratim) nove tehnologije po pitanju web-a. Davne 2001 pokušavam i uspevam da izradim svoju prvu web prezentaciju uz pomoć Front Page-a (ne pitajte kako je izgledalo, ali je funkcionisalo 🙂 ) da bi zatim nastavio dalje sa web dizajnom i polako učio HTML, CSS, pripremu fotografija za web, Flash kao i PHP (mada moje znanje nije baš na zavidnom nivou), CMS  (prevashodno Joomla, WordPress), SEO optimizacije …

Osnivač sam portala www.opstinaparacin.info, www.cicevac-razanj.com www.smestajubanji.com i www.lovacke-price.com na kojima stičem svoje ‚‚znanje‚‚ iz web tehnologije. tag-web-design.net je moja prva prezentacija (više puta redizajnirana) koja ima za cilj da ponudi usluge za Vaše predstavljanje na webu, pa ukoliko Vam je potrebna prezentacija pored računara sam tu će te me naći ili na kontakt strani.