Neljubaznost bankarskih službenika

Danas imao jadan tipičan primer neljubaznosti bankarskog službenika. Danas svratio u Credit Agricole banci u Nišu da prijavim nove račune za plaćanje putem interneta (jer prilikom dobijanja e bankarstva recimo Halcom imaš mogućnost da novac transverišeš samo prema nekim javnim preduzećima kao što su Telekom, EPS, SBB i sl tj ono što se najčešće i plaća, što je i sa jedne strane razumljivo ako se gleda iz bezbednosnih razloga i sl) meni je potrebno da dodam još par računa na kojima vršim transfer.

evolucija bankar

Pošto bio u Nišu a bilo mi je bitno da obavim to kako bi inače kasnije plaćao, svratih do prve Credit Agricole ekspoziture u nadi da ću obaviti ovu formalnost. Izneo službeniku svoju želju odmah je usledilo čuveno pitanje (čuveno jer mi se ovo dešavalo i ranije za neke slične gluposti) gde ste otvorili račun (naravno nisam baš u toj ekspozituri gde sam i svratio) a ne nemožemo mi ništa da Vam pomognemo moraćete da odete do matične ekspoziture bio je odgovor.

Da li su banke toliko decentralizovane ili samo želja da se ne radi posao. Obzirom da sam imao prilike da jedem taj hleb nekoliko godina jako mi je poznato koliko je bitno da se klijentu uzadje u susret i odradi to što želi, naravno ukoliko je moguće. Pouzdano znam da nije problem ‚‚decentralizacije‚‚ banaka već samo filozofija prebaci posao na drugog i time banka dobija nezadovoljne korisnike zbog lenjost pojedinih službenika.

Sve pohvale za službenike tj bivše kolege koji rade i žele da rade svoj posao (čitaj za službenike koji su davno shvatili da od njih zavisi uspeh ili neuspeh) njih bi želeo da izuzmem iz ove kategorije NeLjubaznih bankarskih službenika.

2 мишљења на „Neljubaznost bankarskih službenika“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.