Roming iz Crne Gore

Planirate letovanje u Crnoj Gori korisnik ste Telenor mreže (postpejd) pazite se da ne dobijete loše iskustvo kao ja :(. Videh najavu da Telenor ove godine nudi neke pogodnosti za roming iz Crne Gore pa da Vam predstavim svoj problem od prošle godine.

Leto 2010 godine stigao u Crnu Goru sa dva telefona i dve kartice jedna je Telenor (postpejd) i druga je MTS (pripejd). Mahinalno proverio mrežu i poziv tj koliko mi je skinulo za 1 min razgovora sa Srbijom u MTS mreži i to je bilo zaista ok tj ne više od nekih petnaestak dinara što je svakako prihvatljivo (telefon je sam izabrao mrežu). Pogledao i na telefonu gde je bila Telenor (postpejd kartica) za minut ali nažalost to obaveštenje nisam mogao da dobijem (tek posle trećeg dana), što se tiče mreže na telefonu nemogu da napišem koja je bila u pitanju telefon je sam izabrao ( ja tu pogrešio).
Konačni ishod je bio preko 5.000 dinara za petnest poziva koji su ukupno trajali 32 minuta (što svakako ispada preko 150 dianra po minutu što je previše (nažalost pokušao ovih dana da dobijem i listing da bih mogao da postavim na uvid ali u Telenoru može samo za poslednjih pet meseci da dobijete listing a nisam sačuvao listing od prošle godine).
Želim samo da uputim savet oprezno sa postpejd kartice (ma da je problem mogao da bude i sa pripejdom) i romingom iz Crne Gore pre svega zbog odloženog obračuna pa nećete odmah imati uvid koliko Vam je šta naplaćeno. Savet je svakako da se dobro raspitate u korisničkom servisu ili na internetu kod svog mobilnog operatora koju mrežu je potrebno da podesite na svom telefonu u zemlju koju putujete.

Telenor roming više na strani.

MTS roming više na strani.

VIP roming više na strani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.