Zašto da Vaša firma ima web prezentaciju

zasto-da-imate-svoj-webDanas hteli mi da priznamo ili ne internet je polazna tačka da se dođe do neke informacije, pa tako i Vaši korisnici usluga, saradnici, poslovni partneri dolaze do informacije o Vama ako ste se predstavili na internetu, a Vaša web prezentacija pomoćiće im u tome.

U suprotno ako Vašu firmu ne predstavite na internetu propuštate mogućnost za više posla, bolju prepoznatljivost Vaše firme, dozvoljavate konkurenciji da Vas prestigne i uzme dobar deo tržišta i sve to samo zato što nemate svoju internet prezentaciju. Da li vredi toliko rizikovati?

Nekoliko razloga koji će Vam pomoći da se odlučite i izradite web sajt za svoje preduzeće.

Više posla = više novca

Novi klijenti, korisnici Vaših usluga zahvaljujući Vašoj web prezentaciji. Kriza je sada i biće je i u buduće potrebno je boriti se za svakog novog klijenta, Vaša web prezentacija radiće za Vas da dobijete nove klijente.

Dostupnost = zadovoljstvo korisnika

365 dana (a svake četvrte godine i 366 dana :)) 24 časa (pa i 25 časa kao i oni bageri u Kolubari:)) Vaš web sajt će raditi za Vas. Želimo sve sada i odmah, a Vaša web prezentacija upravo to i pruža svima koji žele da saznaju nešto o Vama. Vaš sajt radi za Vas u tri smene nikada ne spava i ne ide na godišnji odmor, on je tu kada Vaš kupac to želi, ako klijentu pružite tražene informacije dobićete potencijalnog kupca.

Brend = prepoznatljivost

Brend (stvaranje svesti kod kupaca, potrošača zašto Vas da odaberu ne konkurenciju). Internet prezentacija pomoći će da od Vašeg biznisa stvorite prepoznatljivi brend koji Vas izdvaja od konkurencije.

Poverenje = sigurnost

Kredibilitet Vaše firme, koliko puta Vam se desilo da kada čujete za firmu odmah odete na internetu da potražite informacije o njoj? Budite sigurni da većina tako proverava ko ste i šta radite. Nemate web sajt onda i ne postojite na internetu.

Informacija = prednost

Kada ste na internetu možete dobiti puno informacija o svom proizvodu usluzi. Pratite šta je to što kupci traže o Vama koje su im želje šta njih interesuje o Vašem proizvodu usluzi, ko su Vaši kupci na osnovu ovih informacija Vi možete da prilagodite Vaš proizvod i odgovorite zahtevima tržišta.

Potrebna Vam je izrada internet prezentacije

izrada internet prezentacija tag-web-designAko sam Vas na kraju ubedio da Vam je ipak potrebna web prezentacija možda Vam mogu pomoći i oko izrade web prezentacije :).

Stojim Vam na raspolaganju za sve informacije.

5 мишљења на „Zašto da Vaša firma ima web prezentaciju“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.